Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Server en netwerk / Re: Probleem netwerk share na update ubuntu server 18 naar 20.04 LTS
« Laatste bericht door markba Gepost op Vandaag om 13:44:25 »
Denk niet dat het probleem in samba 1 vs 2 zit. Want zowel bij de TS als bij mij gaat het om *nieuwe* dus recente samba-implementaties wat de server betreft. De clients zijn ook up-to-date. 
2
Server en netwerk / Re: Probleem netwerk share na update ubuntu server 18 naar 20.04 LTS
« Laatste bericht door DeBaas Gepost op Vandaag om 13:01:44 »
Zoek de verschillen en oplossingen:
google: Ubuntu SAMBAv1 SAMBAv2
3
Software en configuratie / Re: AppImage uitvoeren lukt niet
« Laatste bericht door dickmienis Gepost op Vandaag om 12:24:18 »
Bart, via jou post heb ik denk ik de oplossing van het probleem.
verderop in de link die stuurde las ik (zie screenshot)

Dat zou weleens het euvel kunnen zijn.
Ik heb een oude 32 bitcomputer, met dus een 32 bit versie van ubuntu 18.04 LTS

dan denk ik dat waarschijnlijk de AppImage voor 64-bit bedoeld is.
Klinkt dat logisch?
4
Software en configuratie / Re: AppImage uitvoeren lukt niet
« Laatste bericht door bart85 Gepost op Vandaag om 12:05:40 »
https://askubuntu.com/questions/1266721/cant-run-appimage-on-desktop-by-doubleclicking-or-clicking-open

Hier staat dat na toestemming voor uitvoeren ook een instelling nodig is om vanaf bureaublad te openen:
Citaat
I've had the same issue and yes, making the file executable is necessary, however, to be able to open the appimage from desktop you will have to:

Right click on your desktop
Click on Settings
Scroll down to the bottom and look for Action to do when launching a program from the desktop
Click the drop down menu on the right of it and set it to Launch the file
Now launching the appimage from the desktop by clicking on it should work. At least this did it for me.
5
Software en configuratie / Re: AppImage uitvoeren lukt niet
« Laatste bericht door dickmienis Gepost op Vandaag om 11:59:20 »
bedankt Peer,

Ik ben bang dat er een fout in mijn ubuntu installatie zit.
Want helaas hetzelfde euvel.
ik heb een Appimage van een ander programma gedownload en kreeg daar precies dezelfde melding....

pfffff...
6
Software en configuratie / Re: AppImage uitvoeren lukt niet
« Laatste bericht door peer Gepost op Vandaag om 11:50:12 »
wellicht zit er een fout in het bestand. Download het nog een keer, maak het executable en start het.
Ik heb het net gedownload en kon het zonder probleem starten.
7
Software en configuratie / Re: Hyperlink werkt niet in Firefox
« Laatste bericht door Harry07 Gepost op Vandaag om 09:54:08 »
Dank voor jullie meedenken  8-)
8
Software en configuratie / Re: Hyperlink werkt niet in Firefox
« Laatste bericht door Harry07 Gepost op Vandaag om 09:53:44 »
Hij gaat in Mint XFCE ook niet met Firefox maar wel met Chrome. Mss is die website niet zo jofel gebouwd?

Denk het ook.
9
Software en configuratie / Re: Hyperlink werkt niet in Firefox
« Laatste bericht door Harry07 Gepost op Vandaag om 09:52:58 »
Wanneer je met Firefox na de eerste keer klikken op de link het  beeld verkleint, dan verschijnt opnieuw een link en daarmee werkt het wel.

Klopt!
10
Software en configuratie / Re: Hyperlink werkt niet in Firefox
« Laatste bericht door Harry07 Gepost op Vandaag om 09:51:02 »
Gaat het enkel over links op die website, of over alle links overheen het ganse internet?

Voor zover nu ervaren, is dit voor mij de enige site waar dat probleem opduikt.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10