Ondersteuning > Software en configuratie

Free vpn addon in firefox

(1/2) > >>

flor60:
Hallo, ik ben een beetje een newby met ubuntu, het bevalt prima moet ik zeggen ik loop alleen vast op het volgende. Ik gebruik nzbget om te downloaden en tot gisteren ging dat prima. Vandaag heb ik de cyberghost addon vpn in firefox geinstaleerd en als ik deze activeer werkt nzbget niet meer. Ik krijg dan communication error! Invalid Status: 503. Als ik nzbget opnieuw start krijg ik de volgende melding, dial tcp 127.0.0.1:8080: connect: connection refused
Heeft iemand een idee wat de oplossing hiervoor is? Ik heb mij suf zitten te googlen maar niets kunnen vinden. Oh ja, ik heb sabnzb+ ook geinstaleerd en dit geeft ook dezelfde melding  dial tcp 127.0.0.1:8080: connect: connection refused

Alvast bedankt voor het meedenken

flor60:
Even wat verder gekeken dan mijn neus lang is en een andere addon vpn geprobeerd, browsec , geen probleem meer. Probleem opgelost. Heeft iemand misschien een tip welke addon vpn het beste en veiligste is?

Paul Matthijsse:
Dank voor de tip over Browsec, dit is de eerste vpn die ik geprobeerd heb die lijkt te werken. Kan nu fijn illegaal Oranje volgen (ik woon in Frankrijk) ;)
Verder geen idee wat een goede of wat de beste vpn zou zijn.

Pjotr:
Ben zelf erg tevreden over Mullvad. Kost 5 euri voor één maand, op prepaid basis (geen abonnement).
https://mullvad.net/nl/

flor60:

--- Citaat van: Paul Matthijsse op 2022/11/23, 12:19:19 ---Dank voor de tip over Browsec, dit is de eerste vpn die ik geprobeerd heb die lijkt te werken. Kan nu fijn illegaal Oranje volgen (ik woon in Frankrijk) ;)
Verder geen idee wat een goede of wat de beste vpn zou zijn.

--- Einde van citaat ---
Graag gedaan :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie