Teams > Vertalingen

Help de Nederlandstaligen (alpha) images voor 14.04 testen

(1/1)

redmar:
Hallo allemaal,

Ik heb een 'alpha' release van de Nederlandstalige images gemaakt, en die wil ik graag testen voordat ik het pakket met aanpassingen  naar de trusty repository upload, en natuurlijk voordat we de images op de site zetten.

Op de wiki (http://wiki.ubuntu-nl.org/community/Vertaalteam/LocalizedImage) staat meer informatie over wat er aangepast is en wat er getest kan worden, ik hoop dat jullie kunnen helpen, want ik heb zelf niet alle hardware.

Wil je helpen met uploaden of testen? Ga naar https://launchpad.net/~ubuntu-defaults-nl-uploaders-team om de images te downloaden, en je kan je ook op de mailinglijst abonneren zodat je automatisch een mailtje krijgt als er nieuws over de images is. Mijn internet is traag, dus het downloaden zal in het begin flink traag zijn.

Johan van Dijk:
Staat de code om de images te maken ook ergens online?

redmar:
Er zit al een versie van het pakket met aanpassingen in de repository, dus als je al op 14.04 zit kan je met het volgende commando een image maken.
ubuntu-defaults-image --locale nl_NL

Voor de alpha heb ik een nieuwere versie van het pakket met aanpassingen gebruikt (er waren wat radiostations veranderd), die kan je in deze ppa vinden https://launchpad.net/~ubuntu-defaults-nl-team/+archive/testing. Om een iso met dat pakket te maken moet je het pakket downloaden en dan het volgende commando gebruiken:
ubuntu-defaults-image --package pakket.deb

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie