Teams > Promotie

lauchpad team aanmaken voor het promotieteam

(1/5) > >>

Thomas de Graaff:
Ik wil een launchpad team aanmaken voor het promotieteam zodat de ledenadministratie via launchpad loopt. Ik heb de volgende aanwijzingen gevonden.

https://help.launchpad.net/Teams/CreatingAndRunning

Waar moet ik op letten zodat het team op de goede plek, met de juiste naam komt?

Nunslaughter:
Even een beetje offtopic misschien, maar welke teams hebben al zo een launchpad teampagina?

Ronnie:
Thomas, ik denk dat het best kunt beginnen met een team aan te maken met de naam: ubuntu-nl-promotie (Ubuntu-NL Promotie). De subscription zet je op Restricted zodat alléén jij personen aan de groep kan toevoegen. Er is ook nog een instelling die heet 'expiration time' of iets in die geest. Daar kun je instellen dat leden om de x tijd een mailtje krijgen of ze nog bij het team willen horen. Dan kunnen de leden het lidmaatschap weer verlengen. Zo houdt je de lijst up-to-date. Voor deze tijd zou ik 6 maanden of een jaar aanhouden.

Daarna maak je een project met de naam ubuntu-nl-promotie en linkt deze aan het ubuntu-nl-promotie team. In het project kunnen bugs, code en documentatie geplaatst worden. Deze moet je wel even activeren.

Het ubuntu-nl-promotie team moet je ook nog toevoegen aan het ~ubuntu-nl team. Hiervoor kun je het best een mailtje naar Dennis Kaarsemaker sturen.

@Nunsaughter
Hier zouden alle team in moeten staan:
https://launchpad.net/~ubuntu-nl/+members

Maar ik mis nog het
ubuntu-nl-website team -  https://launchpad.net/~ubuntu-nl-website
irc Team - https://launchpad.net/~ubuntu-nl-irc

Thomas, zou jij deze twee teams ook in de mail naar Dennis kunnen vermelden, dan kan Dennis dat in één keer aanpassen

Ronnie:
@femke, ik denk dat dat een beetje de gewoonte is. Dit zo dat andere internationale teams ook kunnen zien wat het project inhoudt. De interface is sowieso Engels (veranderd misschien nog in de toekomst), en de introductieteksten worden vaak ook in het Engels geschreven.

De rest (bugs, blueprints) houdt ik zelf zoveel mogelijk Nederlands -> https://blueprints.launchpad.net/ubuntu-nl-artwork

Thomas de Graaff:

--- Citaat van: Ronnie op 2010/09/14, 11:20:42 ---Thomas, zou jij deze twee teams ook in de mail naar Dennis kunnen vermelden, dan kan Dennis dat in één keer aanpassen

--- Einde van citaat ---

Doe ik.


--- Citaat van: femke98 op 2010/09/14, 11:39:35 ---Mag ik iets vragen hierover? Ik vind de pagina's nogal onoverzichtelijk en ze zijn in het engels.
Aangezien wij de Nederlandse afdeling zijn van Ubuntu, waarom dan niet in het Nederlands?

--- Einde van citaat ---

Ik zou eigenlijk de team wiki wel willen behouden voor de minder ingevoerde gebruikers die interesse hebben. Bijvoorbeeld de pagina van het ircteam op de team wiki, maar dan zo dat naar launchpad wordt verwezen. Bijvoorbeeld:
http://wiki.ubuntu-nl.org/community/Team/Irc

Mooier zou het zijn als de ledenlijst van launchpad in de wiki geïnclude zou kunnen worden. Dus dat in de wiki pagina teamleden weer worden gegeven die op launchpad staan. Zo kunnen launchpad en de Nederlandstalige wiki elkaar mooi aanvullen denk ik.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie