Teams > Promotie

Geef-het-door-cd

<< < (3/4) > >>

heir4c:
Aha, ok, ThX

Ronnie:

--- Citaat van: heir4c op 2010/08/04, 23:24:57 ---Ik ga sowieso proberen om cd's te vragen. Maar ik wacht op de punt uitgave. Dit weekend zal ik eens een aanvraag indienen. Heb nog nooit cd's gevraagd maar misschien zet ik mij als steunpunt en daar het een LTS versie is, ga ik proberen er 50 te krijgen. Met een deel ervan zal ik dan eens jouw idee uittesten.
...
Waar zouden ze hun bericht/reacties naar toe moeten zenden? Zelf een email aanmaken en die op "mijn" promotie pakketje zetten, of gaan we ze vragen om iets op het forum te zetten en daarvoor ergens een topic aanmaken speciaal voor die reacties? Zou ook leuk zijn.

--- Einde van citaat ---

Het idee uittesten lijkt me op dit moment nog te vroeg. Eerst moet het er beter uit komen te zien, een duidelijke motiverende tekst bevatten (en er moet iets opgezet worden, waar deze personen kunnen melden dat ze de CD hebben uitgeprobeert). Zonder een goede opzet is dit idee niets waard, en zoals Doubl12 al aanhaalde, is de uitstraling heel erg belangrijk voor het uiteindelijke effect.

Voor de feedback:
Ik denk dat een bericht op het forum al een te hoge drempel is, omdat ze dan al eerst moeten registreren. Een email zou kunnen, maar is niet echt motiverend genoeg. Het liefst heb ik een website, waar ze de nickname (optioneel) plaatsnaam, score, geinstalleerd of niet kunnen neerzetten zonder al te veel poespas, geen registratie etc. Zeer laagdrempelig. Maar dit maken kost een hoop tijd, dus dat lijkt me pas een goed idee zodra het project aanslaat. Voor het eerste deel zal er dan een tussenoplossing (mail?) opgezet moeten worden


--- Citaat van: heir4c op 2010/08/04, 23:24:57 ---Ben normaal volgende week thuis (interim, minder werk) dus tijd om dit uit te werken en ook eens een brainstorm te doen met mijn broer om wat idee├źn op te doen voor artwork (waar ik lid van ben maar nog geen bijdrage geleverd heb wegens tijdsgebrek, ontwerpen vraagt nu eenmaal tijd).

Dus we zullen wel zien binnen een paar weken.

--- Einde van citaat ---

Het zou mooi zijn als er weer meerdere mensen gaan meedenken bij artwork. Het is er momenteel nog erg rustig en er is genoeg te doen. Heeft je broer ook een account op het forum?

MitchD.:
Misschien is het een idee om op de flyers ook enkele quotes te zetten van tevreden Ubuntu-gebruikers. :)
Geeft altijd wel een extra 'aanmoediging' aan de lezer. Wel een leuk voorstel! XD

heir4c:
MitchD, +1

en Ronnie, neen, mijn broer heeft geen account , hij gebruikt ook geen linux. Het enige dat hij gebruikt en waar hij alles mee maakt is CorelDraw. Zelfs van windows weet hij niets, bij wijze van spreken kan hij zelfs geen nieuwe map aanmaken in windows  =D

TonH:
Kan je niet een aamgepaste live CD maken met een extra icoon op het scherm, vergelijkbaar met die voor installatie die er nu al staat? Die zou dan naar een website kunnen linken.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie