Interactief > Etalage

Video Tutorial Terminal Tiger in 10 minuten

(1/2) > >>

jvecht:

Mijn video "Terminal Tiger in 10 minuten" is klaar en staat inmiddels online op Vimeo. Hier is de link: https://vimeo.com/158753618

Wachtwoord
Onder andere om een goed inzicht te krijgen in de belangstelling heb ik hem vrijgegeven onder een wachtwoord. Stuur me een PB (bericht) en ik geef je het wachtwoord. Dat is alles.

Kort
Het is een korte video van 8 minuten in een rustig tempo, zodat alles goed bekeken kan worden en je desgewenst de acties op je eigen PC kan volgen. Het wordt een beknopt serietje. Wees niet bang voor hele reeksen opdrachten en moeilijke acties. Ik richt me erop hoe je met die terminal kan werken. Ik laat je wel zien waar en hoe je opdrachten kan vinden enne, je kan ze in een voorkomend geval ook hier in ons gezellige forum vragen.

Het maken van zo'n video is behoorlijk wat werk. Het werken in de Terminal is bovendien niet bepaald geliefd.  Ik kies het wel zorgvuldig uit voor zo'n eerste video, hè :D ?

Downloads
Verder kan je de video niet downloaden. Mocht daar voldoende belangstelling voor zijn (ik verwacht er niet veel van), dan zet ik dat alsnog aan.

Veel plezier ermee!

Just

Kirstie:
Hai Just,

Zojuist heb ik je Terminal film bekeken. Leuke video. Rustig tempo, zodat alles in één keer te onthouden is.
Het lijkt me heel geschikt voor beginners.

Dit onderwerp in korte video's uitleggen, is denk ik duidelijker dan een tekst alleen zoals in een boekje.
Gefeliciteerd met je eerste publicatie!

asilnevs:
Geweldige tutorial, goed gedaan. Ook de Keymonitor erbij is goed. De 2 commando's die je toonde kende ik nog niet, dus dat begint al goed. Dat history commando moet ik onthouden. Ik begrijp dat je er een reeks tutorials van gaat maken. Probeer dan in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk te tonen omdat je hiermee de kijker het beste bij je kunt houden. Dus ik zou zeggen, ga zo door en bedankt.

pederoco:
Heel helder uitgelegd, Just.
Zeker voor de meeste het volgen waard omdat ook op dit forum toch wel veel met terminal commando's wordt gewerkt.
Ik ga deze "serie" zeker volgen.

Bedankt alvast!

jvecht:
Hartelijk dank voor de positieve reacties!

groet,

Just

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie